De tijd vliegt!

Vandaag is het juist 2 maanden geleden dat we elkaar het ja-woord gaven in Nieuw-Zeeland! Wat vliegt de tijd voorbij…

Onderstaande layout bevat 1 vergrootte foto en de randen van het papier zijn door middel van embossing bewerkt. De foto is genomen aan Lake Pukaki, een meer die je kan zien op weg naar Mount Cook.

P4057819.JPG

Be Sociable, Share!
2 Comments
 

2 Responses to “De tijd vliegt!”

  1. Vicky says:

    Het begint stilaan te vorderen hé jullie album! Doe je alle pagina’s op die manier of niet?
    Groetjes,
    Vicky

  2. Els says:

    Ik heb een “traditioneel” fotoalbum van Henzo gekocht, met vierkante pagina’s. Op sommige bladzijden verwerk ik een scrap layout, op andere bladzijden plak ik de foto’s gewoon in. Alles in een scrap layout zou te worden voor een trouwalbum denk ik. In het algemeen gebruik ik niet veel embellishments, wat bloemetjes, foto’s wat croppen, embossing,…

Leave a Reply