We zijn er bijna…

Ons trouwalbum is zo goed als af! Dit weekend vieren we ons huwelijk met de nabije familie, dus tegen dan wil ik alles afhebben. Aangezien het de laatste weken zo’n schitterend weer was en ik toch wat van het zonnetje genoten heb, heeft het allemaal wat vetraging opgelopen! Maar alles komt in orde!

Wie kan in Nieuw-Zeeland trouwen zonder een schaapje op de foto te hebben! Ok, ik heb het de fotograaf gevraagd :-).  Ik als schapenliefhebber, zijnde in Nieuw-Zeeland, wou toch één trouwfoto met die lieve donzige beestjes op. De schaapjes in de layout zijn met behulp van een pons gemaakt.

P4057838.JPG

Voor onderstaande layout heb ik gebruik gemaakt van mijn nieuwe pons van bloemblaadjes en eyelets in de vorm van bloempjes. De embossing aan de rand van de onderste foto is met behulp van de cuttlebug gedaan.

 

P4267880.JPG

De laatste layout is ook met behulp van de cuttlebug gemaakt: embossing op de cardstock en de woorden ‘love you’.

P4197875.JPG 

Be Sociable, Share!
2 Comments
 

2 Responses to “We zijn er bijna…”

  1. Vicky says:

    Ze zijn stuk voor stuk weer prachtig geworden hoor, het is zeker een sober maar stijlvol album! En je zal waarschijnlijk wel veel lof krijgen van de familie hoor met zo’n pronkstuk!!!

  2. viemy says:

    Ik vind ze prachtig vooral de I love you das de stijl die ik enorm graag zie,doe zo verder

Leave a Reply