Verjaardagskaartje

Ik heb nog een kaartje gemaakt, al een tijdje geleden, maar wou het nu pas op mijn blog zetten omdat de persoon voor wie het bedoeld was, het nog niet mocht zien :-).

Voor het kaartje heb ik gebruik gemaakt van de kaartjes die ik gekocht heb op het boekenfestijn. Ook de tekst is het resultaat van mijn aankopen op het boekenfestijn. Het grijze strookje papier heb ik met de cuttlebug bewerkt. Het stukje papier waarop de stempel staat is uitgesneden door gebruik te maken van templates van nellie snellen die gebruikt kunnen worden met de cuttlebug. En een stempel met een schaapje, dat kon ik overlaatst toch niet in de winkel laten liggen!

P5307964.JPG

 

Binnenkort kun je je verwachten aan layouts van onze huwelijksreis!

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Verjaardagskaartje”

  1. Vicky says:

    Mooi hoor! En weet je welk stempeltje ik heb uit dezelfde reeks??? LOL

Leave a Reply