Eerste layouts huwelijksreis!

Zalig om te scrappen met de foto’s van onze huwelijksreis! Mmm doet me direct terug wegdromen…

Voor de eerste layout heb ik papier gebruikt die ik in NZ had gekocht. Op het papier staat de kaart van NZ afgebeeld. Ideaal om als opener te gebruiken en een aantal plaatsen aan te duiden waar we langs zijn gereden!

P6147968.JPG

 

Onze heenreis zit verwerkt in de tweede layout. Een mooi zicht van sydney waar we onze laatste tussenstop hadden vooraleer op nieuw-zeelandse bodem te landen. De vliegtickets van sydney tot christchurch heb ik gebruikt als embellishment.

P6147970.JPG

 

En de derde layout is van onze eerste avond in NZ in Christchurch. We hebben toen een bezoekje gebracht aan het centrum van Christchurch en ook aan Hagley Park.

P6147972.JPG

Be Sociable, Share!
2 Comments
 

2 Responses to “Eerste layouts huwelijksreis!”

 1. Vicky says:

  Heerlijk om een heleboel dingen te herkennen!!! De Mouraki boulders vond ik ook één van de specialere plaatsen.
  Als ik ooit eens aan mijn album van NZ begin, weet ik waar ik inspiratie kan halen! Als ik me niet vergis heb ik ook dat papier ginder gekocht…

 2. Karin says:

  Hai Els,

  Wauw wauw wauw, erg mooi zeg. Ik krijg van je album al haast zin om er zelf eens naar toe af te reizen.

  Ik kijk uit naar je volgende reeks bladzijdes

  groetjes karin (van duizendpootje 😉 )

Leave a Reply