Akaroa – Lake Tekapo

Een zonnig weekend maar voor mij is het buiten veel te warm. Bovendien was ik alleen thuis, dus ideaal om me terug te trekken in mijn scraphoekje. Dit levert natuurlijk weer enkele nieuwe layouts op!

Op onze eerste volledige dag in Nieuw-Zeeland maakten we een uitstap naar Akaroa, een franse nederzetting gelegen ten zuiden van Christchurch. Dit stadje hadden we de vorige keer ook bezocht en we vonden het zeker de moeite waard om het dit jaar opnieuw te bezoeken. We hebben even rondgeslenterd in het stadje zelf, een beetje langs de kust gelopen en tenslotte een wandeling gemaakt in de heuvels gelegen rond het stadje. Voor de layout heb ik vooral gebruik gemaakt van matten en croppen. Matten betekent dat je de foto’s op een gekleurd papier kleeft zodanig dat er een gekleurd randje rond je foto komt. Dit zorgt er namelijk voor dat de foto beter uitkomt tegenover de achtergrond. Met croppen verknip je je foto’s naar een ander formaat/vorm.

P6147974.JPG

Onze volgende bestemming is Mount Cook (onze trouwbestemming!), en daarvoor moeten we voorbij Lake Tekapo rijden. Aan Lake Tekapo staat een klein kerkje met uitzicht op het meer en de alpen. Een mooie omgeving , gewoon adembenemend!

Voor deze layout heb ik gebruik gemaakt van een kaartje, om zo de mensen een idee te geven hoe onze trip eruit zag. En eerlijk gezegd, vind ik dit best wel geslaagd!

P6147977.JPG

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Akaroa – Lake Tekapo”

  1. Vicky says:

    ‘t zijn weer mooitjes geworden hoor! Enne, groot gelijk om met zo’n weer wat te scrappen, heb dit weekend ook weer 5 pagina’s kunnen maken! En nu dringend weer foto’s bestellen…

Leave a Reply