Mount Cook National Park (2)

Onze eerste dag als getrouwd koppel brengen we ook door in Mount Cook NP. Stralende zon, dus we trekken de bergen in voor een wandeling (Hooker Valley Track) met als eindpunt een gletsjermeer en een prachtzicht op Mount Cook!

P6288077.JPG

 

P6288080.JPG

 

Voor de layouts heb ik gebruik gemaakt van cardstock, papier van Scenic Route, lettertjes en rubbons. Scenic route heeft papier die bestaat uit stroken met verschillende motieven. Super handig vind ik die vellen! Ze zijn verkrijgbaar in de creanijn webshop (http://shop.creanijn.be/shop/).

P6288073.JPG

De linkerkant van deze layout geeft verschillende uitzichtspunten op Mount Cook weer die te zien zijn langs de weg naar het Mount Cook National Park.

De rechterkant geeft het uitzicht weer vanuit onze kamer, een duidelijk verschil tussen een regenachtige dag en een zonnige dag! Ik was dan ook getuige van zowel de zonsopgang als zonsondergang vanop het bankje op het balkon (alsook de jappen die het verdiep onder ons logeerden :-)).

Voor deze layout heb ik ook gebruik gemaakt van een kaartje. Doorheen het ganse album zal ik proberen te werken met wegenkaartjes. Vind het resultaat best wel leuk en het is een leuke rode draad doorheen het album. De swirls zijn met behulp van een stempel gedaan.

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Mount Cook National Park (2)”

  1. Vicky says:

    Je hebt er weer goed aan voortgedaan! Stuk voor stuk weer heel mooi, en weer heel wat foto’s verwerkt. Enne, mercikes voor de reclame 🙂

Leave a Reply