Cupcakes

En nu iets helemaal anders dan scrappen, maar toch wel creatief, het maken en versieren van cupcakes! Met mijn ex-collega’s heb ik hierover het afgelopen weekend een workshop in Antwerpen gevolgd. Het maken van bloemetjes was niet aan mij besteed, veel te veel prutswerk waar ik zenuwachtig van werd, maar het grovere werk viel me goed in de smaak 🙂

P7248491.JPG

P7248490.JPG

P7248496.JPG

P7248493.JPG

Be Sociable, Share!
5 Comments
 

5 Responses to “Cupcakes”

 1. Karin says:

  wat super leuk! Is het van Marsepein?
  Ik vind ze enig geworden, zo origineel!

  Groetjes karin

 2. Els says:

  Hey Karin,

  je kan het met marsepein doen maar voor deze cupcakes werd gebruik gemaakt van suikerpasta of rolfondant…

  Grtjs
  Els

 3. Marjan says:

  Ooh, ze zien er super uit, wat leuk met die schapen. Je zou ze bijna niet durven opeten

 4. Krisje says:

  Zo grappig! heel leuk hoor 🙂 kom jij niet naar het scrapweekend (hint hint)

 5. Cindy says:

  Superrrrrrrrrrr leuk. Daar kan ik nog wat van leren vrees ik. Mijn eerste creaties waren niet zo goed. En je bent van Antwerpen. Eindelijk scrappers dicherbij!

Leave a Reply