Moeraki Boulders – Dunedin

De laatste tijd heb ik toch wel wat kunnen verder scrappen met de foto’s van onze huwelijksreis en heb ik een aantal nieuwe layouts afgewerkt:

P7248549.JPG

Een volgende enkele layout is er eentje van Dunedin. Dunedin is de studentenstad en toen we er waren was het opening van het nieuwe academiejaar. Mama en papa gaan mee met zoon of dochter lief naar de campus en brengen het kot in orde. Ook hetzelfde tijdstip was er in het centrum van Dunedin een competitie tussen verschillende schotse groepen die zich van hun beste kant lieten zien wat betreft doedelzak spelen en schone kostuumkes aan doen :-).

P7248548.JPG

Vanuit Dunedin kun je ook een bezoekje brengen aan Otago Peninsula. We hebben er een verlaten plekje gevonden, waar er naast schapen niet veel levende wezens te zien waren. En dat was ook te merken aan het wandelpad: toegegroeid met plantjes en DOORNstruiken. Valt tegen als je een topje en short aan hebt, maar het zicht mocht er best wezen!

P7248545.JPG

Alle layouts zijn vrij eenvoudig: matten en croppen van foto’s, stempels, letterstickertjes en wegenkaartjes…

Be Sociable, Share!
No Comments
 

Leave a Reply