Fjordland NP – Queenstown

Het typisch belgisch weertje zorgt er terug voor dat ik terug verder kan scrappen aan ons album.

De eerste dubbele layout is er ééntje van in Fjordland National Park. Ik heb op elke pagina een foto gemat, stickertjes gekleefd (zowel de letters als de quotes), en de linkerpagina is terug voorzien van een wegenkaartje met de belangrijkste bezienswaardigheden aangeduid. Op elke pagina is ook een strook streepjespapier aangebracht om er zo wat kleur in te brengen.

P7248526.JPG

De volgende layout is er eentje van de volgende bestemming, namelijk Queenstown. Het papier is in Nieuw-Zeeland aangekocht. Dezelfde elementen zoals in de vorige layout zijn hier terug te vinden: een wegenkaartje, stickers en de stroken gestreept papier.

P7248520.JPG

Be Sociable, Share!
No Comments
 

Leave a Reply