On the road

De volgende layouts bevatten foto’s van een lange autorit tussen de bergen en de prachtige natuur!

De basis voor de eerste layout is geen cardstock maar papier met varens, gekocht in NZ zelf (varens komen heel veel voor in NZ en zijn erg kenmerkend voor het land). Het kaartje toont de lange weg die we moesten afleggen, maar de weg bevat talrijke stopplaatsen om te genieten van de Nieuw-Zeelandse natuur: watervallen, boswandelingen, mooie uitzichten over de bergen,… In de layout heb ik vooral gebruik gemaakt van stickers, heb ik bepaalde foto’s gemat en heb ik ook gebruik gemaakt van zelfklevend lint.

P7248517.JPG

Voor de 2 volgende layouts heb ik gebruikt gemaakt van stickers en streepjespapier van Basic Grey.

P7248510.JPG

P7248515.JPG

Be Sociable, Share!
No Comments
 

Leave a Reply