Laatste layouts van huwelijksreis

Onze reis eindigt waar ze begon, namelijk in Christchurch. Op onze laatste dag van onze huwelijksreis brengen we terug een bezoek aan ons favoriete plekje in Christchurch, namelijk Hagley Park. In het park is er ook een mooie rozentuin, ideaal om deze foto’s weg te werken op rozenpapier! Ik had dit papier al lange tijd liggen, maar vond het moeilijk om het weg te werken, bij deze is dit gebeurd :-).

P9068987.JPG

De laatste layout bevat foto’s genomen vanuit het vliegtuig met een laatste blik op de “Southern Alps”. De strook papier is van Scenic Route. Als embellishments zijn de vliegtickets gebruikt, en stickertjes. De qoute op de sticker bestaat uit de tekst “the wise man travels to discover himself”, een quote waarvan ik persoonlijk vind dat hier heel wat waarheid in zit… En nu maar verder dromen van deze fantastische reis down under…

P9068986.JPG

Be Sociable, Share!
2 Comments
 

2 Responses to “Laatste layouts van huwelijksreis”

  1. karin says:

    Ik heb werkelijk genoten van de nieuwe pagina’s van jullie huwelijksboek.
    Wat een prachtige belevenissen, de manier waarop je het verwerkt hebt maakt het nog meer voelbaarder.

    Ps. geen wonder dat het park 1 van jullie favoriete plekken was/ is…echt schitterend die bloemenzee!

  2. Katrin says:

    prachtige lootjes Els ! en wat een fantastische foto’s … dit te zien doet me weeral helemaal naar vakantie verlangen :o)

Leave a Reply