Starend in het niets

Deze layout is er nog ééntje van onze kat Fluffy. De foto’s zijn al een paar jaar oud en lagen dus ook al een tijdje klaar om gescrapt te worden. Het achtergrondpapier is van Basic Grey van de reeks Max & Whiskers. Het kleinere papier heb ik ooit eens kado gekregen van iemand die op reis was. De stempel is er eentje van Penny black, ingekleurd met Distress Ink. De vorm van het papier waarop gestempeld werd is het resultaat van een template van Nellie Snellen en de Cuttlebug.

DSC01223.JPG

Be Sociable, Share!
3 Comments
 

3 Responses to “Starend in het niets”

 1. David says:

  “Starend in het niets”… Dat klinkt zo droevig…
  Zeker dat ze geen andere katjes in het oog aan het houden was? 😉

 2. karin says:

  Erg mooi papier ook – past er perfect bij! Heel erg mooi

  Groetjes karin

 3. Geke says:

  Prachtig zeg!

Leave a Reply