Guns and Roses

Toen ik hoorde dat Guns and Roses richting België kwamen, heb ik onmiddellijk kaarten gekocht. De muziek van GNR vind ik super. De klassiekers van toen ik nog een jonge tiener was gaan telkens mee op reis als verzamel CD om op te zetten gedurende onze roadtrips! Hun laatste CD viel me eerst niet in de smaak, maar na het optreden heb ik de smaak helemaal te pakken! Tijdens het optreden heb ik natuurlijk foto’s gemaakt en verwerkt in 2 layouts.

 Voor beide layouts heb ik naast cardstock gebruik gemaakt van papier van Basic Grey (basics).

DSC01438.JPG

DSC01442.JPG

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Guns and Roses”

  1. vicky says:

    ‘t is een keer wat anders om te scrappen hé! Leuk gedaan, niet te druk, want de foto’s zijn op zich wel druk genoeg.

Leave a Reply