Gelukkig nieuwjaar / Happy New Year

Ik wens jullie allemaal een schitterend en creatief 2011!

Met de start van het nieuwe jaar bestaat deze blog exact een jaar! Ook het komende jaar wil ik op regelmatige basis nieuwe posts plaatsen op deze blog en mijn nieuwe scraplayouts en kaartjes met jullie delen. Ik wil jullie alvast bedanken voor de comments van het afgelopen jaar en ik hoop dat ik jullie het komende jaar ook mag verwelkomen op mijn blog!

kaartje002.jpg

Dit kaartje werd ontworpen door Vanessa van Ebony cards.

 

I wish all of you a happy and creative 2011!

With the start of the new year this blog has its first birthday! Also in 2011 I want to share regularly my new scrapbook layouts and cards with you. And with the start of this year, I will post both in Dutch and English. I want to thank all the visitors of last year and I hope to see you all again in 2011!

kaartje002.jpg

This card was designed by Vanessa of Ebony Cards.

Be Sociable, Share!
No Comments
 

Leave a Reply