Acadia National Park (part 2)

Acadia NP is niet zo groot, maar bezit talrijke mooi plekjes en dit leverde dus veel foto’s op. Voor beide layouts heb ik gebruik gemaakt van papier van Basic Grey van de reeks Indian Summer. Heel toepasselijk voor deze foto’s. Verder zijn de layouts afgewerkt met stempels (swirl), Distress Ink, bloemetjes en embellishments. De tekst “Me en My Shades” is een sticker van Scenic Route.

Acadia NP is not so large but a lot of beautiful places can be found in the park which are ideal for photography. In both layouts I used paper of Basic Grey (Indian Summer). The paper fits well with the pictures. The layouts were finished with a swirl stamp, Distress Ink, flowers and embellishments. The text “Me en My Shades” is a sticker (Senic Route).

 

DSC01645.JPG

 DSC01647.JPG

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Acadia National Park (part 2)”

  1. Karin says:

    Hoi Els,

    Ik heb je laatste berichtjes bekeken, en wauw je hebt zeker niet stil gezeten. Wat een prachtige layoutjes. Zag dat het basic grey papier ook al van pas was gekomen, prachtig effect geeft het bij de mooie foto’s. Ik kom gauw weer neuzen hoor!

    Groetjes karin

Leave a Reply