Acadia National Park (part 3)

Dit zijn mijn laatste scrapbook layouts voor Acadia NP. In de eerste layout werd papier van Scenic Route gebruikt. De panorama foto is genomen met de nieuwe Sony DSC-HX5 camera. Een camera waar we heel tevreden over zijn en die panoramfunctie is echt wel een topper!

These are  my last layouts of Acadia NP. In the first layout I used paper from Scenic Route. The panoramic shot was taken with our new Sony DSC-HX5 camera. We are very satisfied with this camera and the panoramic feature is really good and can be very funny to use!

DSC01648.JPG

Voor de tweede en derde layout heb ik papier gebruikt van Little Yellow Bicycle.

Paper from Little Yellow Bicycle was used for the second and third layout.

DSC01649.JPG

 

DSC01650.JPG

De laatste layout bevat foto’s van de zonsopgang, gezien vanop Cadillac Mountain. We waren net op tijd boven om de zon te zien opkomen! De titel is gestempeld (clear stamps van Fiskars) en “the journey begins” is een sticker van Scenic Route.

The last layout shows pictures of the sunrise at Cadillac Mountain. We were just in time to enjoy the beautiful sunrise! For the title I used clear stamps (Fiskars) and “the journey begins” is a sticker (Scenic Route).

DSC01651.JPG

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Acadia National Park (part 3)”

  1. Vicky says:

    Mooi gedaan hoor weer!
    Ik ben ook verzot op die panorama-foto’s, en die kleef ik gewoon met een programmaatje aan elkaar, dus geen snufjes op mijn fototoestel nodig!
    Heb er zelfs al gezien waar je enkel maar moet “filmen” en dan maakt het toestel daar automatisch een pano van!

Leave a Reply