Kattengras / catgrass

Tussen de scrapbooklayouts van onze reis naar de oostkust van Amerika, wil ik even deze layout van onze kat Mogwai met jullie delen. Onze kat is verzot op kattengras, zo erg zelfs, dat ze er in gaat slapen. De layout bevat papier van Basic Grey (serie Marjolaine), alfabetstickers van scenic route en cardstock. De randjes van de cardstock zijn bewerkt met distress ink (walnut stain).

Between the scrapbook layouts from our trip to the east coast of the US, I would like  to share this layout of our cat Mogwai with you. Our cat is obsessed with cat grass, she even sleeps in it. The layout includes Basic Grey paper (series Marjolaine), alphabet stickers from Scenic Route and cardstock. The edges of the cardstock are inked with Distress Ink (walnut stain).

DSC01675.JPG

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Kattengras / catgrass”

  1. Vicky says:

    ‘t is inderdaad soms een keer leuk voor de afwisseling!
    En de ondeugende streken zijn altijd leuk om te documenteren!

Leave a Reply