New Hampshire

Na onze stop in Maine, rijden we naar de White Mountains in New Hampshire. Dit park ligt meer in het binnenland in vergelijking met Acadia NP en hier zijn de herfstkleuren al veel meer van de partij wat adembenemende zichten oplevert! Voor beide layouts heb ik als basis papier van Basic Grey (serie Indian Summer) gebruikt.

After our stop in Maine, we drove to the White Mountains in New Hampshire. This park is located more in the interior compared to Acadia NP and in the White Mountains the folliage has more intense colours and this results in breathtaking views! For both layouts, I used paper from Basic Grey (Indian Summer series).

DSC01652.JPG

DSC01653.JPG

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “New Hampshire”

  1. Vicky says:

    weer mooitjes hoor, het papier past er echt perfect bij!

Leave a Reply