Proficiat – congratulations

Na lange tijd nog eens een kaartje gemaakt! Voor het kaartje heb ik mijn Penny Black stempels boven gehaald want ik vind die echt super om kaartjes mee te maken! De stempel heb ik ingekleurd met aquarelpotloden en daarna  heb ik het gekleurde afdrukje samen met een multiframe van Nellie Snellen door de Cuttlebug gehaald.

It has been a long time since I made a greeting card, but finally here is a new one! For this card I used my clear stamps from Penny Black. I really like to use them for cards, the cat is really adorable. I coloured the print using watercolour pencils and used the multiframes of Nellie Snellen in the Cuttlebug to cut the paper.

DSC01683.JPG

Be Sociable, Share!
2 Comments
 

2 Responses to “Proficiat – congratulations”

  1. Vicky says:

    leuk geworden hoor! Die Penny Black zijn altijd schatjes hé, heb er zelf geen, maar vind ze wel ontzettend leuk!

  2. Katrin says:

    wat een schatje!

Leave a Reply