Kattekwaad

Restjes papier…welke scrapper heeft dat niet liggen en weet soms niet wat er mee te doen? Wel, waarom niet eens een layout maken die alleen maar uit restjes papier bestaat? Ziehier mijn resultaat! Het idee stond beschreven in het magazine Scrap van A tot Z.

Leftover pieces of scrapbooking paper… I think a lot of scrappers have these leftovers in their scrapbooking room. Why not create a scrapbook layout consisting of these leftovers? This is my result, using leftovers from brightly colored patterned paper and basic cardstock.

DSC01677.JPG

Be Sociable, Share!
3 Comments
 

3 Responses to “Kattekwaad”

  1. severine says:

    heel leuke lo zeg, zou het ook es zo moeten proberen

  2. hekate says:

    Deze vind ik echt leuk gedaan

  3. Geke says:

    wauw echt heel mooi resultaat zeg!

Leave a Reply