Mount Washington

Dit zijn nog enkele layoutjes van onze roadtrip aan de  oost-kust van Amerika. Mount Washington is de hoogste berg langs de oost-kust en bij goede weersomstandigheden mag je er zelf op rijden met je wagen. Alhoewel het in het dal goed van temperatuur was, was het boven op de top bevriezen!!! Na de rit krijg je een brevet dat je de tocht hebt ondernomen en een grote sticker om op je wagen te kleven. Omdat dit anders toch maar ergens in een hoekje beland, heb ik beide gebruikt om te verwerken in mijn layout. In de eerste layout heb ik als basis papier van DCWV gebruikt in de 2 andere layouts cardstock. De layouts zijn afgewerkt met embossing (Cutllebug – snowflake embossing folder) en geponste randen (Fiskars – snowflakes).

 

The following scrapbook layouts contain pictures of our roadtrip at the east coast of the US. The highest mountain at the east coast is Mount Washington and you can climb this mountain with your own car if the weather allows you to do this. And I can assure you, at the top of the mountain it is freezing! After you climbed the mountain you get a certificate and a sticker, both I used in my first layout. I used patterned paper of DCWV as basis in my first layout and for the other 2 layouts I used cardstock as basis. I embossed some pieces of cardstock with the cutllebug (snowflake embossing folder) and I used an edger punch of Fiskars to create the edge of snowflakes.

DSC01657.JPG

DSC01658.JPG

DSC01659.JPG

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Mount Washington”

  1. Vicky says:

    Lekker simpel maar toch ontzettend mooi!!!!

Leave a Reply