Scrapbook layout huwelijk / wedding

Tijd vliegt… vorige week vrijdag was het 1 jaar geleden dat we elkaar het ja-woord gaven in Nieuw-Zeeland.  Het is dan ook verschrikkelijk om nu de beelden te zien van Nieuw-Zeeland na de aardbeving van deze week. Zoveel mooie plaatsjes die nu gewoon in puin liggen. In het park waar we getrouwd zijn is door de beving ook een heel stuk van de Tasman gletsjer afgebroken.  Ik wens de kiwi’s dan ook veel moed bij het opruimen en wederopbouwen van hun mooie land!

Ik heb een layout gemaakt met een trouwfoto en de layout tenslotte ingekaderd en opgehangen in huis. Onze trouwfoto’s zijn genomen door een fotograaf van Alpine Image Co., waar we heel tevreden over waren en zijn!  De layout is vrij sober en ik heb het volgende materiaal gebruikt:

 • Bruine cardstock als basis
 • Foto gemat op cardstock (vanille)
 • Strook witte cardstock  bewerkt met Distress Ink (Victorian velvet en  Brushed corduroy)
 • Witte cardstock bewerkt met Distress Ink (Milled lavender) en een template van bloemen
 • Bloemen van Prima, splitpennen van Fiskars

P2219599.JPG

 

DSC01689.JPG

Time flies… last Friday it was our first wedding anniversary!  However, it is terrible to see the news and images of New Zealand after the earthquake earlier this week. All the beautiful places  of Christchurch are now changed into rubble. In the national park were we got married, the earthquake caused a 30 million-tonne chunk of ice to break off from the Tasman Glacier. I wish the kiwis lots of courage with the cleaning up and rebuilding of their beautiful country.

I made a layout with a wedding picture and afterwards I framed the layout. The pictures were taken by a photographer of Alpine Image Co., a professional studio based in Wanaka and I can really recommend these people! I used the following material for the layout:

 • Brown cardstock
 • Cardstock (vanilla) to get a border around the picture
 • A strip of white cardstock treated with Distress Ink (Victorian velvet and Brushed corduroy)
 • A piece of white cardstock treated with Distress Ink ( Milled lavender) and the use of a stencil of flowers
 • Flowers of Prima, brads of Fiskars

 

Be Sociable, Share!
5 Comments
 

5 Responses to “Scrapbook layout huwelijk / wedding”

 1. Godelieve says:

  Gefeliciteerd met je huwelijksverjaardag!
  De vrij sobere layout, zoals je die noemt, is perfect voor deze prachtige foto.
  Een blijvende herinnering.
  Verschrikkelijk inderdaad, om te zien hoe hard de natuur kan toeslaan.

 2. Katrin says:

  Prachtig! meer woorden behoeft dit niet.

 3. Els!! Happy Anniversary!!!!! Your photos look BEAUTIFUL like this!!!! Thanks so much for sending us the link to view them. I’ll try to put a link through to our facebook page. xxx Anna, Miles and Jen

 4. Karin says:

  Wauw ik vind het heel mooi!

  Groetjes karin

 5. bull dogs says:

  bull dogs…

  […]ScrapsEls » Blog Archive » Scrapbook layout huwelijk / wedding[…]…

Leave a Reply