Nog eens een kaartje / Time for another greeting card

Ik had nog een aantal ingekleurde stempelafdrukjes liggen maar ik had nog geen tijd gehad om die te verwerken in een scrapkaartje. Deze week ben ik er eindelijk mee gestart. In dit kaartje is de Penny black stempel ingekleurd met aquarelpotloden en heb ik de cardstock samen met een multiframe van Nellie Snellen doorheen de Cuttlebug gehaald. Het kaartje is afgewerkt met bloemen van Prima.

I still had some stamped images to which I already added colour but so far, I did not use them for the creation of any scrap cards. So, this week I started with that. In this card, a Penny Black stamp was used, colouring was done with watercolour pencils and I used the multiframes of Nellie Snellen in combination with the Cuttlebug to cut the cardstock. The flowers are from Prima.

DSC01692.JPG

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Nog eens een kaartje / Time for another greeting card”

  1. Katrin says:

    wat een fris een vrolijk kaartje 🙂

Leave a Reply