Album in een doosje / album in a box

Een tijdje geleden heb ik een workshop gevolgd bij Vicky (Creanijn). Tijdens de workshop hebben we een mini-scrapalbum in een doosje gemaakt. Ideaal om eens te maken als kado voor iemand en dat was ook de bedoeling. Het doosje dat ik gemaakt heb, bevat foto’s van het adoptiekindje van een vriendin en heb ik haar kado gedaan.

A while a ago, I followed a workshop given by Vicky (Creanijn) to make a mini scrapalbum in a box. Such a box is ideal to give as a present and that was the reason why I followed the workshop. The box I made during the workshop contains pictures of the adoption child of a friend and of course, I gave the box to her and she was very happy with the result!

 

DSC01711.JPG

DSC01720.JPG

DSC01721.JPG

DSC01724.JPG

DSC01713.JPG

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Album in een doosje / album in a box”

  1. Annelore says:

    heel mooi ! moet leuk zijn om zoiets te krijgen…

Leave a Reply