Scrapbook layout Communiefoto’s

Gisteren was het scrapbookdag bij Vicky/Creanijn en natuurlijk was ik deze keer terug van de partij!  Altijd leuk om een dagje samen te zijn met andere scrappers, om wat te tetteren maar vooral om te scrappen! Tijdens de scrapbookdag werden 4 workshops gegeven. Eéntje daarvan was het maken van dubbele layouts op basis van schetsen gemaakt door Vicky en één layout daarvan heb ik al afgewerkt. De layout bevat foto’s van een fotoshoot van mijn metekindje die haar Eerste Communie deed en van mijn neefje die zijn Vormsel deed.

Yesterday I attended a scrapbook day organised by Vicky (from Creanijn). It is always fun to talk and scrap with other people that share the same hobby! During the scrapbook day Vicky gave 4 workshops. In one workshop we made scrapbook layouts based on sketches  designed by Vicky. I finished one layout which contains pictures of a photoshoot of my godchild Marie for her First Holy Communion and pictures of my nephew for his Confirmation.

DSC01754.JPG

 

Materials used:

 • brown cardstock
 • patterned paper of Toga
 • alphabet characters of Kruidvat (store in the Netherlands and Belgium)
Be Sociable, Share!
3 Comments
 

3 Responses to “Scrapbook layout Communiefoto’s”

 1. Vicky says:

  Goed gelukt, en snel afgewerkt!

 2. Katrin says:

  prachtig ! en helemaal niet het klassieke van communiefoto’s. Echt heel erg leuk.

 3. steven says:

  Heel toffe fotocollage! Speels, origineel, en erg toffe foto’s precies ook 🙂
  Heb je ze al laten afdrukken? Zo ja, waar?
  Ik twijfel om er bij Smartphoto te laten printen, net ‘n actiecode gevonden voor gratis verzending op http://www.smartphotoactiecodes.be
  Groetjes!

Leave a Reply