Birds of all kinds

Het is al een tijdje geleden dat ik nog iets gepost heb, maar na een drukke periode op het werk, ben ik weer helemaal in scrapmodus! Ik ben begonnen aan het album van een reis van enkele jaren geleden naar Costa Rica. Dit album maak ik volledig op basis van vanille cardstock en ik probeer enkel papier van Scenic Route te gebruiken. Zo hoop ik dat dit album echt 1 geheel zal vormen! De volgende layout bevat foto’s van de vele vogels te zien aan de oost-kant van Costa Rica (Tortuguero NP)

It has been a while since my last post, but after a busy period at work, I can spend my time on scrapping again! I started my scrap album of a trip  to Costa Rica of a couple of years ago. For all my pages I will use vanilla card stock and patterned paper of Scenic Route. In this way, I hope to bring some uniformity to the album! This layout contains pictures of the birds seen on the eastside of Costa Rica (Tortuguero NP).

DSC01736.JPG

Materials used:

  • Cardstock (vanilla, green)
  • Patterned paper (Scenic Route)
  • Alphabet stickers (Scenic Route, DCWV)
  • Edger punch (Martha Stewart)
Be Sociable, Share!
2 Comments
 

2 Responses to “Birds of all kinds”

  1. Godelieve says:

    Mooie layout! Het zachtgroene past perfect bij het thema vogels.

Leave a Reply