Adorable

Ik ben helemaal in scrapmood en ik zoek mijn inspiratie de laatste tijd op blogs met scrap challenges. Zo is de volgende layout gebaseerd op een sketch van Creative Scrappers en de layout bevat opnieuw een foto van onze kat Mogwai. Tegenwoordig volg ik ook een workshop fotografie waar we experimenteren met allerlei instellingen van de camera en hier had ik geëxperimenteerd met het diafragma om zo weinig scherptediepte in de foto te krijgen. Een heel geslaagde foto vind ik zelf en ik kreeg er ook positieve reacties over tijdens de les!

I’m totally in scrapmood and I often get my inspiration from blogs with scrap challenges. The following layout is based on a sketch of Creative Scrappers and shows a picture of our cat Mogwai. Currently, I’am attending photography courses and we learn about the different options on our cameras. For this picture I experimented with the aperture and so I made this picture with small depth of field.  I think it is a succesful picture and I also got a lot of positive reactions to it during the course.

 

DSC01849.JPG

 

Materials used:

 • Cardstock
 • Patterned paper (Scenic Route)
 • Martha Stewart edger punch
 • Distress ink (spun sugar)
 • Clear stamps (Inkadinkado)
 • Flowers (Prima)
 • Eyelets (Fiskars)
 • Adorable sticker (Creative Imaginations)
Be Sociable, Share!
3 Comments
 

3 Responses to “Adorable”

 1. Katrin says:

  goh Els, wat ben jij op dreef zeg 😉 Ik zal een tandje moeten gaan bijsteken zo te zien. Prachtig lootje weer, leuke details

 2. severine says:

  heel mooie foto idd
  leuke lo

 3. Vicky says:

  leuke layoutjes van de poezen! Blij te zien dat je goed op dreef bent!!! ‘k zou er een voorbeeld moeten aan nemen! Enne, die challenges zijn altijd tof hé, en zo zie je maar dat je af en toe wat kan winnen zoals bij Scrap & Stamp

Leave a Reply