Interactive scrapbook layout

Deze post is een speciale want het is de 100ste sinds het bestaan van mijn website!!! Deze keer dan ook een speciale layout! Deze interactive scrapbook layout werd gemaakt tijdens een workshop bij Vicky/Creanijn. Het interactieve deel zit verborgen op de linkerpagina. Op de linkerpagina is een flapje dat je kan openplooien waarbij een boom als het ware uit het papier komt en waarbij nog extra foto’s verwerkt kunnen worden op de binnenkant van de flap.

This post is a special one because it is the 100th since the existence of my website! Therefore, I chose to share  a special layout! This interactive scrapbook layout was made during a workshop at  Creanijn. The interactive part is hidden on the left page. On the left page, brown cardstock is folded into 2. When you fold open the cardstock, a tree pops-up and additional photographs can be processed on the inside of the brown cardstock.

DSC01835.JPG

DSC01836.JPG

DSC01837.JPG

DSC01840.JPG

Materials used:

 • Cardstock (vanilla, brown)
 • Patterned paper (Scenic Route)
 • Rub-ons (Basic Grey)
 • Alphabet stickers (Scenic Route)
 • Paper tree (provided by Creanijn, created by using the Cricut)
Be Sociable, Share!
3 Comments
 

3 Responses to “Interactive scrapbook layout”

 1. severine says:

  heel mooi!!!

 2. Vicky says:

  Mooi om het geheel afgewerkt te zien!

 3. David says:

  Nr. 100! Bravo!

Leave a Reply