En na distress ink, komt distress stain!

Op het scrapbook forum was er een post over een nieuw product van Ranger, namelijk de distress stains. Intensere kleuren dan met distress ink en geschikter om grotere oppervlaktes mee te bewerken. Bekijk het filmpje waar Tim Holtz aan het werk gaat. In een tweede filmpje zie je iemand aan het werk met de distress stains op een scrapbook layout.

A new product of Ranger: distress stains! The colours are more intens and it is more easier to distress bigger surfaces like scrapbook layouts. Watch this movie in which Tim Holtz demonstrates this new product. In the second movie you can see how someone makes a scrapbook layout by using distress stains and distress ink.

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “En na distress ink, komt distress stain!”

  1. veerle says:

    hey Els,
    eindelijk tijd gehad het merk van de kattestempel op te zoeken : SIRIUS hobby.
    Het is wel al een oude sheet, dus niet mer te krijgen denk ik. Ik heb hem zelf ook tweedehands overgenomen van iemand.
    groetjes

Leave a Reply