Monkeys in Costa Rica

Door het prachtige zomerweer de laatste weken in België kom ik wat minder aan het scrappen toe. Maar ik wil alvast deze scrapbook layout met jullie delen. De foto’s zijn genomen op een uitstap in Costa Rica naar de mangroves van Damas. Heel veel fauna en flora en de aapjes op onderstaande foto’s zijn er een voorbeeld van.
In deze layout heb ik 2 zaken gebruikt die je bijna nooit op een layout van mij ziet, namelijk een lint en een tag. Aangezien het aapje op de rond uitgesneden foto over een ketting liep, vond ik het leuk om de ketting als het ware op mijn scrapbook layout te laten doorlopen door gebruik te maken van het lint.

Lately, I created less scrapbook layouts due to the nice summer weather in Belgium. However, I found some time for scrapping and I want to share this scrapbook layout with you. The pictures were taken in Costa Rica during a trip to the mangroves of Damas. Very special to see and a lot of nature to look at.
The scrapbook layout contains 2 items I almost never use, i.e. ribbon and a tag. The round picture shows a monkey that was walking over some kind of chain. So I thought it would be nice to use ribbon to lengthen this chain in my scrapbook layout.

DSC01810.JPG

DSC01812.JPG

Materials used:

  • Cardstock (vanilla, green)
  • Patterned paper (Scenic Route)
  • Ribbon
  • Tag
  • Flower sticker (EK)
  • Fine pigment liner (black) for some doodling
Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Monkeys in Costa Rica”

  1. Katrin says:

    leuk lootje weer Els – tof gedaan met dat koord!

Leave a Reply