Scrapbook layouts of animals

In Manuel Antonio NP, Costa Rica hebben we een begeleide wandeling gedaan om zo dieren te kunnen spotten. Zo hebben we bijvoorbeeld de wasbeer gezien. Eerst wat cameraschuw maar na een tijdje wou hij toch mooi poseren!

We joined a guided tour in Manuel Antonio NP in Costa Rica for animal spotting. We were lucky to see a raccoon who was initially not in the mood for pictures but after a little while he was posing for the lens of my camera!

 

DSC01821.JPG

En naast de wasbeer, ook een layout van een luiaard. Een luiaard doet niet veel anders dan een ganse dag slapen dus we waren bij de gelukkigen om te zien hoe de luiaard zich van zijn ene slaaptak naar de andere bewoog.

Besides the raccoon, we also saw an active sloth! Sloths usually sleep a whole day but we saw how one sloth moved from one branch to another right above our heads.

DSC01825.JPG

Materials used:

  • Cardstock (vanilla)
  • Patterned paper (Scenic Route)
  • Alphabet stickers (Scenic Route)
Be Sociable, Share!
No Comments
 

Leave a Reply