End of my holidays

Voor velen is de vakantie juist gestart of staat ze nog voor de deur, maar voor mij is het de laatste avond van mijn verlof. Het is wat stil geweest op scrapgebied, mede doordat ik tijdens mijn verlof een roadtrip doorheen Alaska heb gemaakt.  De natuur in Alaska is indrukwekkend. We hebben al veel uitgestrekte gebieden gezien tijdens onze vorige vakanties, maar dit is gewoon onbeschrijflijk! Voor wie rust, stilte en natuur zoekt is Alaska een absolute aanrader!

Most people just started their summer holidays or are still counting down for the beginning of their vacation. However, this evening is the last one of my summer holidays. Nevertheless, I didn’t have time for scrapping during my holidays because I made a road trip in Alaska. Alaska is the place to be if you are looking for peace, quite and nature and I can recommend Alaska for a beautiful and unforgettable holiday destination!

 

Aangezien ik in Alaska ook veel gefotografeerd heb, heb ik veeeel foto’s die gescrapt moeten worden. Ik hoop dan ook zo snel mogelijk met de foto’s aan de slag te kunnen gaan en jullie mee te nemen op onze roadtrip doorheen Alaska.

The following weeks I will show you scrapbook layouts containing pictures of our trip in Alaska.

 

Een foto kan ik je alvast laten zien… Naast de natuur zijn er ook scrapbookwinkels te vinden in Alaska :-)… Niet verslaafd maar toch wel wat gekocht :-).

I can already show you one picture… Besides the nature, you can also find scrapbook stores in Alaska :-)… I have a lot of new scrapbook supplies!!!!!!!!!! But I am not addicted :-).

 

P6130570.JPG

 

Enhanced by Zemanta
Be Sociable, Share!
3 Comments
 

3 Responses to “End of my holidays”

 1. Godelieve says:

  Dat wordt nagenieten als je je foto’s scrapt. Ben benieuwd!
  Die shop kan je niet links laten liggen 🙂

 2. Katrin says:

  niet verslaafd ??? oh, dus alles wat in die twee tassen zat had je ECHT nog nodig 😉
  Groot gelijk, ik zou net hetzelfde gedaan hebben. Ben benieuwd naar de foto’s en de scrappagina’s uiteraard.
  Grtjs, Katrin

 3. severine says:

  ben benieuwd naar je lo’s!

Leave a Reply