My first Alaska scrapbook layout / Mijn eerste Alaska scrapbook layout

In Alaska heb ik een postkaart gekocht met allerlei info over Alaska. Ik dacht dat dit ideaal was om mijn fotoalbum van Alaska (ook daar gekocht!)  mee te starten. Naast de postkaart heb ik op mijn layout via journaling onze route aangegeven.

Het papier had ik op voorhand al gekocht bij Scrap Your Trip. Een online scrapbook winkel waar je heel veel specialere dingen kan vinden, zoals papier en embellisments van bepaalde landen, bepaalde sporten, bepaalde gebeurtenissen,… Meestal dingen waar je anders heel lang moet naar zoeken. Het enige nadeel, vind ik, zijn de nogal hoge portokosten naar Europa.

 

In Alaska, I bought a postcard with all kinds of information about the state. I thought this was ideal to start my photo album of Alaska with (I also bought the album in Alaska). Besides the postcard on the scrapbook layout, I also used journaling to show our route.

I had already purchased the paper in advance from the online store Scrap Your Trip. Here, you can usually find more special scrapbook supplies, such as paper and embellishments of certain countries, certain sports, certain events, … Usually things you need to search for a long time. The only disadvantage to my opinion are the rather high shipping costs to Europe.

 

album alaska.JPG

DSC02631.JPG

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “My first Alaska scrapbook layout / Mijn eerste Alaska scrapbook layout”

  1. This is a fabulous way to start a travel scrapbook.

Leave a Reply