Scrapbook layout Anchorage, Alaska

Vanuit Londen vlogen we naar Chicago om van daaruit een 5 uur durende vlucht naar Anchorage te nemen. Wanneer het vliegtuig de daling inzette, vlogen we nog steeds over met sneeuw bedekte bergtoppen, enorme gletsers, bossen,… Bijna aan land vlogen we over de zee om uiteindelijk de landingsbaan te bereiken ( je ging bijna denken dat het vliegtuig ging landen in zee!). Niets anders konden we zien, geen teken van een stad, niets…enkel natuur…  En toch waren we in Anchorage, de grootste stad die 280000 inwoners telt.

Ongeveer rond 10u ‘s avonds bereikten we onze slaapplaats. Slapen, tja, terwijl de zon nog vrolijk scheen en er nog geen tekenen van schemering zichtbaar waren. Maar goed, na een nacht met dikwijls onderbroken slaap, gingen we het stadscentrum verkennen. Wel, op een goede 10 minuten wandel je het centrum door…

Rond de middag haalden we onze huurauto op en vertrokken we, met een tussenstop bij de Michaels en Jo-Ann Fabrics (!!!!), richting Talkeetna.

 

After our flight from London to Chicago, another 5 hour flight took us to Anchorage. When the plane started to land, we still flew above snow-capped mountains, enormous glaciers, forests,… Almost on land, we flew above the sea ( you would almost think that the plane is going to land in the sea!) and eventually we reached the runway. No sign of a city… we only saw nature… However, we landed in Anchorage, the biggest city of Alaska counting 280,000 inhabitants.

At around 10 pm we reached our hotel. Time to sleep,…difficult to believe as the sun was still shining and no sign of dusk to see. After a night of interrupted sleep, we took a stroll through the city centre…You can easily cross it in 10 minutes…

Around noon we picked up our rental car and after a stop at Michaels and Jo-Ann Fabrics, we started our roadtrip with a drive to Talkeetna.


DSC02644.JPG

Patterned paper: Basic Grey (Pyrus collection)

 

 

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Scrapbook layout Anchorage, Alaska”

  1. Lisa F says:

    I love Anchorage! great layout!

Leave a Reply