Scrapbook layout Talkeetna

De volgende stop van onze roadtrip is Talkeetna, wat letterlijk betekent “waar de rivieren samenkomen”, en ligt halverwege tussen Anchorage en Denali. Vanuit Talkeetna, krijg je bij helder weer een mooi zicht op de Alaska Range, de bergketen waarin Mount McKinley staat. Spijtig genoeg geen helder weer… Naast een bezoek aan het “stadje” Talkeetna, maken we ook een wandeling doorheen Talkeetna Lakes Park. Antimuggen spray sterk aanbevolen!!!!!!!!!!!

 

Our next stop is Talkeetna which stands for “place where rivers come together”. It’s located halfway between Anchorage and Denali. When the weather is clear, an outstanding panoramic view of the Alaska range can be seen from several places within this town. However, we were not so lucky, and we could not enjoy this magnificent view. Besides a visit to the city, we hiked in Talkeetna Lakes Park. Spray against mosquitos strongly recommended!!!!

 

 

DSC02647.JPG

DSC02649.JPG

Alphabet stickers – Scenic Route

Clear Stamps – Fiskars (Wishes all around) & Inkandinkado (97631 Circles and Dots)

Edger Punch – Martha Stewart (Arch Lattice punch)

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Scrapbook layout Talkeetna”

  1. akkina says:

    hallo Els
    ik bewonder jou mooie layouts heel mooi

Leave a Reply