On the road to Denali National Park

We laten Talkeetna achter ons en we rijden verder richting het noorden. Onderweg komen we een aantal stopplaatsen tegen waar je -bij helder weer- een mooi uitzicht hebt op de Alaska Range.Wij hadden echter niet zo’n geluk want het bleef de ganse dag bewolkt. Dat hield ons echter niet tegen om toch een bezoekje te brengen aan het War Memorial ter hoogte van het Denali State Park Visitor Centre. Daar hielden we een korte picknick alvorens onze weg verder te zetten.

 

We leave Talkeetna behind and drive further north. Along the road we pass several scenic viewpoints that give -under clear skies- a open view on the Alaska Range. However, we were not so lucky as it remained cloudy during the day. Yet, this did not stop us in paying a visit to the War Memorial at the Denali State Park Visitor Centre. There we had a little picnic before hitting the road again.

DSC02650.JPG

Alphabet clear stamps: Fiskars

Stickers: Reminisce (Road Trip), Basic Grey (series Marjolaine)

DSC02652.JPG

Patterned paper: Scenic Route

Clear stamp: TPC Studio (Travel Journey)

Be Sociable, Share!
2 Comments
 

2 Responses to “On the road to Denali National Park”

  1. Godelieve says:

    Leuk met die kaart bij de foto’s als achtergrond!

  2. I love how you included a photo of the open road. That is a great idea.

Leave a Reply