Denali State Park

Na onze korte picknick ter hoogte van het Memorial War Visitor Centre in Denali State Park  gaan we even onze benen strekken en kiezen we de Little Coal Creek Trail. Deze wandeling werd ons aangeraden door de gastheer van onze B&B in Talkeetna (Grace and Bill’s Freedom Hills B&B). De wandeling brengt je onder andere langs een beverdam maar ook tot boven de boomgrens, wat zorgt voor mooie zichten van de Alaska Range. Vooraleer je de wandeling start, dien je het wandelregister in te vullen: je naam, datum, wandeling die je zal doen en hoeveel dagen je erop uit trekt! Aangezien hier ook veel beren zitten, is het handig om nog even de ‘bear safety rules’ door te nemen. Op mijn layout heb ik een pocket aangebracht waarin ik deze veiligheidsregels ten aanzien van beren heb in verborgen.

 

After our short picnic at the Memorial War Visitor Centre in Denali State Park, we stretched our legs during the Little Coal Creek Trail. This trail was recommended by the host of our B&B in Talkeetna (Grace and Bill’s Freedom Hills B&B). The trail starts with a gentle climb through a damp forest of ferns, white spruce and birch. After a mile, we passed a beaver dam and subsequently, the trail climbs above treeline. This reveals views of the Alaska Range. Before starting the hike, you have to complete the register: fill in your name, the date, the name of the hike and the number of days you will hike. Because this is bear country, it is recommended to read the bear safety rules. On my layout I added a pocket containing these bear safety rules.

 

 

DSC02654.JPG

Patterned paper: Scenic Route

Border sticker: Basic Grey (Marjolaine)

Edger punch: Martha Stewart (Scallop dot)

Clear stamps: Fiskars (Wishes all around)

 

Be Sociable, Share!
No Comments
 

Leave a Reply