Proud grandparents / trotse grootouders

Twee challenges in 1 klap!

De challenge van Scrap & Stamp van de komende 2 weken is het maken van een layout over ouders of grootouders. Toevallig heb ik enkele dagen geleden van mijn schoonouders foto’s gekregen van hun allereerste kleinkind, namelijk de zoon van mijn schoonbroer. Ideaal om mee te scrappen dus! De vlinder op de layout is gestempeld. Voor deze layout heb ik gebruik gemaakt van de sketch van Sketchy Thursdays.

 

Two challenges at once!

This week the new challenge of Scrap & Stamp is creating a scrapbook layout showing pictures of parents or grandparents, and of course also a stamp. A few days ago I received some pictures of my parents in law of their first grandchild (the son of my brother in law). The pictures came just in time to scrap with for this challenge! The butterfly is stamped. I also used the sketch of Sketchy Thursdays to create this layout.

DSC02680.JPG

Be Sociable, Share!
5 Comments
 

5 Responses to “Proud grandparents / trotse grootouders”

 1. Julie Tucker-Wolek says:

  Sooooooooooo precious! I loveeeeeeeeee the photos and that butterfly! Thanks soooooooooooooo much for playing along with Sketchy Thursdays! :):):):):):):):):):):):):)

 2. Such sweet phtos! Love your paper choices!
  {visiting from sketchy thursdays}

 3. lisa says:

  What a lovely LO.
  Thanks for playing with us at s.t xx

 4. Isolde says:

  Zo’n leuke layout, Els! Bedankt om mee te spelen met Scrap and Stamp Saturday!
  xxx Isolde

 5. Lisa F says:

  Great layout! love the butterfly! Thanks for joining us at Scrap and Stamp

Leave a Reply