Denali : shuttlebus to Wonderlake

In Denali logeerden we gedurende 3 nachten in een Bed and Breakfast die niet zover gelegen was van de parkingang. Deze B&B, Deneki Lakes B&B, is een absolute aanrader!!! De kamers zijn zeer comfortabel, je hebt prachtige uitzichten zowel vanuit je kamer als vanuit het gemeenschappelijk deel  en het ontbijt gemaakt door de gastvrouw Marianne is om je vingers van af te likken! Zelfs op de dag dat we rond 5u30 vertrokken vanuit de B&B, kregen we een uitgebreid ontbijt om 5u! Zowel Marianne als haar man, Fritz, zijn zeer gastvrij en zorgen voor een heel relaxerend en deugddoend verblijf. Dus, ben je op zoek naar een leuke B&B, deze kunnen we echt aanraden, het was de topper van onze reis!

 

In Denali, we stayed in a Bed and Breakfast located near the park entrance. The B&B, Deneki Lakes B&B, were we stayed for 3 days  was really worthwhile to visit. The room was very comfortable and had beautiful views. The breakfast made by the hostess Marianne was really delicious! She was very flexible because the day we needed to leave around 5.30 am for our excursion with the shuttle bus to Wonderlake, breakfast was served by her at 5am! Marianne and her husband Fritz are very welcoming, warm and friendly and we had the best stay in this B&B of our entire road trip through Alaska. So, if you are looking for a really nice B&B, we certainly can recommended this one!

 

De onderstaande layouts tonen foto’s van de uitzichten die we zagen gedurende onze trip  met de shuttlebus. We waren met een stralende zon vertrokken, maar hebben uiteindelijk kennis gemaakt met de grillen van het weer in dit park. Warm, zon, regen, koud, wind en zelfs sneeuw in de toppen van de bergen! We hebben Mt McKinley niet gezien (slechts 30% van de toeristen zien deze kolossale berg tijdens de zomer), maar al bij al, een prachtig park, enorm uitgestrekt, je wordt helemaal stil van dit natuurwonder …

 

The following layouts contain pictures of the views we saw during our trip with the shuttle bus in Denali National Park. Four seasons in one day, this is the expression that fits very well with this day: warm, sun, rain, cold, wind and even snow on the mountain tops. We could not see Mt McKinley (only seen by approximately 30% of the visitors during summer), however, it is a really beautiful and wide national park.

 

DSC02663.JPG

DSC02664.JPG

Distress Ink (weathered wood)

Clear stamps (Inkandinkando – Circles and Dots)

Edger punch (Martha Stewart – Double arches)

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Denali : shuttlebus to Wonderlake”

  1. Vicky says:

    Mooie layoutjes hoor die je al gemaakt hebt van Alaska, doet me met veel plezier terugdenken aan onze reis zoveel jaar terug…
    Wij waren wel bij de gelukkige 30%, het was zelfs een stralende dag zonder wolken. Op dat moment was er zelfs een hitteholf in Anchorage… Maar inderdaad, het weer kan ook wel snel omslaan ginder!

Leave a Reply