Hiking in Denali NP

Ook al begint de dag met bakken regen, toch trekken we er op uit om te gaan wandelen in Denali NP. We kiezen eerst voor de horseshoe lake trail, een wandeling aangeraden door de gastvrouw van onze B&B (Deneki Lakes B&B). De wandeling leidt – zoals de naam het zegt-  naar een meer in de vorm van een hoefijzer. In het meer kun je verschillende beverdammen zien, maar de bevers zelf hebben we niet in actie gezien. Terwijl we aan het meer stonden werden we opgeschrikt door een eland met 2 kleintjes die vanuit het water kwamen. Was dat verschieten zeg! Op de layout zie je ook een kenmerk van een eland in de buurt: zijn uitwerpselen of de zogenaamde moose droppings!

 

Although it was raining cats and dogs, this could not stop us from hiking in the National Park. First we walked the horseshoe lake trail which was recommended by the hostess of our B&B (Deneki Lakes B&B). At the lake you can see different beaver dams, however, the beavers were hiding very well as we didn’t see them. While we were looking for beavers, we were surprised by a moose and her 2 calves that were coming out of the water nearby. That was scary! On the scrapbook layout you can see a sign of a moose in the neighborhood, namely moose droppings!

DSC02641.JPG

 Edger punch (EK – Swiss cheese)

 

 

Kort na de middag starten we onze 2de wandeling, de savage river walk.

In the early afternoon we start our second walk “the salvage river walk”.

DSC02640.JPG

 Clear stamps (Martha Stewart – world travel)

 

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Hiking in Denali NP”

  1. Andra Meehan says:

    Interested in advertising that costs less than $50 per month and delivers tons of people who are ready to buy directly to your website? Send a reply to: [email protected] to get more info.

Leave a Reply