Hiking in Denali NP (2)

Wanneer de zon dan toch eindelijk doorbreekt in Denali NP, besluiten we om nog een laatste wandeling te doen in het park, de Mount Healy Overlook trail. Een zware wandeling maar echt wel de moeite!!! Tijdens en op het einde van de wandeling heb je prachtige uitzichten over Denali NP. En terwijl het ‘s morgens aan het regenen was in het dal, heeft het gesneeuwd op de toppen van de bergen!

 

When the sun finally starts to shine in Denali NP, we start another walk, the Mount Healy Overlook trail. A strenuous walk but we can really recommend this one! During and at the end of the hike you are rewarded with spectalur views of Denali NP. And while it was raining in the morning, it was snowing on the mountain tops!

 

 DSC02638.JPG

DSC02639.JPG

DSC02636.JPG

DSC02637.JPGDSC02635.JPG

DSC02634.JPG

 

 

 

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Hiking in Denali NP (2)”

  1. daphné says:

    he, dat zijn leuke lootjes die ik hier zie! mijn favoriet is die van meet the locals, geloof dat ik de stempel onderaan net heb gekocht in den ameriek 😀

Leave a Reply