Friendship challenge Scrap&Stamp

De challenge van Scrap&Stamp van deze week is het maken van een layout over vriendschap. De layout toont mezelf en mijn man, wie mijn beste vriend is.Voor de challenge moet je ook gebruik maken van stempels. Zo zijn op mijn layout de stengels van de bloemen gestempeld en een swirl op de journalling tag.

 

For this week’s challenge of Scrap&Stamp, a layout showing friendship must be created. The layout contains pictures of me and my husband, who is my best friend. Also a stamp has to be used on your scrapbook layout to be valid for the Scrap&Stamp challenges. I used a swirl clear stamp on the journalling tag and a clear stamp to create the stalks of the flowers.

 

DSC02738.JPG

Patterned paper: Scenic Route

Clear stamps: the Paper Company (Flourish)

Edger Punch: Martha Stewart (Scallop dot)

Flowers: Prima

Eyelets: Fiskars

Ranger: Distress stain (Spun Sugar)

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Friendship challenge Scrap&Stamp”

  1. Vicky says:

    mooi gedaan en succes met de challenge!

Leave a Reply