Another Alaska scrapbook layout

De laatste dag in Denali NP brachten we een bezoek aan de kennel van de sledehonden. In de winter zijn de honden hard aan het werk, maar in de zomer kunnen ze genieten van 3 maanden vakantie. Wanneer toeristen langskomen wordt een demonstratie gegeven waarbij de honden om ter hardst blaffen om gekozen te worden voor deze demonstratietocht. Een aanrader om er eens langs te gaan wanneer je in Denali NP bent!

 

During our last day in Denali NP we visited the sled dog kennel. During winter these park’s sled dogs are working hard to help the park rangers whenever they have to enter the park. During summer, the dogs are enjoying the sun and the attention of the tourists. A demonstration is given when you visit the dog kennel and all dogs are barking very hard hoping to be chosen for the demonstration. It’s really worthwhile to visit the kennel when you are visiting Denali NP.

DSC02702.JPG

Patterned paper: Basic Grey (Max&Whiskers)

Clear stamps: Recollections

Alphabet stickers: Scenic Route

Be Sociable, Share!
No Comments
 

Leave a Reply