A place where time stood still

Met het vliegtuigje (Wrangell mountain air) vlogen we van Chitina naar McCarthy, een dorpje gelegen in het Wrangell St Elias National Park. Het dorpje telt 2 straten, enkele huizen, een kruidenier, een hotel (Ma Johnson’s historic hotel, een restaurant, een brandweerkazerne en een lokale frituur “The Potato”. In deze layout heb ik geprobeerd -door middel van het scrapbookpapier en de embellishments- om de verouderde sfeer van het dorpje te benadrukken.

 

With a small airplane we flew to McCarthy  (Wrangell mountain air), a tiny village situated in Wrangell St Elias National Park. The village consists of 2 streets, a few houses, a grocery store, a hotel (Ma Johnson’s historic hotel), a restaurant, a fire department and The Potato, a place where you can eat good french fries. In this scrapbook layout I tried to emphasize -by means of the scrapbook paper and embellishments- the old atmosphere of the village.

DSC02713.JPG

Paper: Toga

Flowers: Prima

Distress Ink (Vintage photo)

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “A place where time stood still”

  1. Vicky says:

    ik vond het daar ook zo prachtig, de tijd is er echt blijven stilstaan!
    Mooie rustige layout weer!

Leave a Reply