Scrapbook layouts Kennicott, Alaska

Vanuit McCarthy kun je te voet naar Kennicott gaan, een site waar je nog restanten ziet van een kopermijn.  Op 1 mijl van McCarthy heb je trouwens een prachtig uitzicht op enkele enorme gletsjers van het Wrangell St Elias NP. Het uitzicht is adembenemend, de stilte die er heerst is overweldigend. Je kan hier uren zitten naar staren en luisteren naar het kraken van het gletsjerijs. Ideaal om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven!

You can hike from McCarthy to Kennicott, a historic site where you can see the remains of an abandoned copper mine. 1 mile from McCarthy, you have an impressive view of some huge glaciers of the Wrangell St Elias NP. The view is breathtaking, the silence is overwhelming. You can spend hours here, just by listening to the sound of the glacier. A nice way to escape the daily rat race.

 

DSC02714.JPG

Patterned paper & flower stickers: Basic Grey (Marjolaine)

Edger punch: Martha Stewart (scalloped dot)

Ik heb de scrapbook layout met de foto’s van de mijn voorzien van een pocket, waarin ik de informatiebrochure van de mijn gestopt heb.

On the scrapbooklayout of the copper mine, I made a pocket to store the information brochure of the copper mine.

DSC02717.JPG

DSC02716.JPG

Patterned paper: Basic Grey (Pyrus)

Vanuit Kennicott kun je nog wandelen tot aan de voet van de root glacier. Immens groot…

In Kennicott, a hiking trail starts leading you to the foot of the impressive root glacier.

DSC02719.JPG

Patterned paper: Basic Grey (Marjolaine)

Be Sociable, Share!
No Comments
 

Leave a Reply