Knik Glacier

Een lange rit brengt ons van McCarthy naar Palmer. Nabij Palmer ligt de Knik Glacier die niet te bereiken is met de wagen, maar wel met een airboat (Knik Glacier Tours).  Een absolute aanrader! De zichten zijn adembenemend en de gletsjer is enorm groot. Eenmaal aangekomen aan de gletsjer kun je uit de airboat stappen en genieten van een prachtige wandeling rond de gletsjer. Genieten van de stilte, de uitgestrektheid, het kraken van het ijs… Met deze organisatie had je ook de mogelijkheid om er te overnachten in tenten. Moesten we er ooit terug gaan, dan zullen we dit zeker doen. Dit leek ons een geweldige ervaring!

A long drive took us from McCarthy to Palmer. Close to Palmer you can find the Knik Glacier which you cannot reach by car but you can by airboat (Knik Glacier Tours). Really worthwhile to do! The views are breathtaking, the glacier is enormous. After reaching the glacier by airboat, you can hike in the area. Just enjoy the silence, the cracking of the glacier,… You could also overnight near the glacier in glacier camps, something we definitely will do if we go back some time. It appeared to us as an unique experience.

DSC02722.JPG

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Knik Glacier”

  1. Vicky says:

    weer een ontzettend leuke geworden!
    Wij hebben trouwens nog kunnen overnachten aan het uiteinde van de gletjes, was ook een ervaring om nooit te vergeten!

Leave a Reply