Hiking in Palmer

Nadat we in de voormiddag de Knik Glacier bezocht hadden met de airboat, zijn we in de namiddag gaan wandelen  in de omgeving van Palmer. We kozen voor de Butte trail, een stevige klim maar eenmaal op het eindpunt heb je een prachtig uitzicht op de Knik Glacier.

After visiting the Knik Glacier in the morning by airboat, we went hiking in the afternoon. We hiked the Butte trail, a short but very steep climb. Once you reached the end point, you had a magnificant view of the Knik Glacier.

 

DSC02726.JPG

DSC02728.JPG

DSC02725.JPG

Patterned paper  & flower stickers: Basic Grey (series Marjolaine)

Alphabet stickers: Simple Stories

Distress stain (Broken China & Peeled Paint)

Distress Ink (Wallnut stain)

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Hiking in Palmer”

  1. Katrin says:

    weer een prachtig lootje Els!

Leave a Reply