Independence mine, Palmer

Terwijl we in Palmer waren, hebben we ook een bezoekje gebracht aan het Independence Mine State Historical Park. Vroeger was dit een goudmijn, tegenwoordig ligt het er wat vervallen bij maar kan je de site nog bezoeken. Toen we er waren, hingen de wolken heel laag, wat zorgde voor een spooky tafereel. Dit heb ik ook geprobeerd om weer te geven in mijn layouts.

 

While we stayed in Palmer, we went to the Indepence Mine State Historical Park. Nowadays, this former gold mine is closed but can still be visited. While we were there, the clouds covered the buildings of the mine which created a very mystical atmoshpere. I tried to evoke this in my scrapbook layouts.

 

DSC02731.JPG

Patterned paper: Basic Grey (series Pyrus)

Alphabet stickers & journalling tag: Simple Stories

DSC02733.JPG

DSC02734.JPG

DSC02736.JPG

 Patterned paper: Toga

Clear Stamps (Kruidvat)

Pearl maker (black) (te verkrijgen bij Creanijn Scrapbook Shop)

 

 

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Independence mine, Palmer”

  1. Hekate says:

    Mooi gemaakt, leuk accent met die stempelboord en de pearl maker

Leave a Reply