Scrapweekend 7-9 oktober 2011

Dit jaar was het de 1ste keer dat ik meeging op scrapweekend. Met 11 scrappende dames trokken we richting Zedelgem om een weekend te scrappen (thema USA); sessies vrij scrappen konden afgewisseld worden met workshops.

For the first time I joined 10 other scrapping ladies on a scrapbook weekend in Zedelgem, Belgium. Time to scrap your own projects and you could also participate in workshops. The theme of the scrapbook weekend was ‘USA’.

 

Naar jaarlijkse gewoonte startte het weekend -na het vullen van de maagjes- met bingo. Daarmee kon je enkele scrapprijsjes winnen, maar de nummerkes op mijn bingokaart kwamen niet zo goed overeen met de ballekes die getrokken werden. Achteraf was het tijd om ons te installeren om zo het weekend scrappen in te kunnen vliegen.

After dinner at Friday evening, we started the weekend with an evening of playing bingo. When you got the lucky numbers -unfortunately not for me- you could win a scrapbook-related prize. After that, everyone installed themselves to get ready for a weekend full of scrap fun!

 

Op zaterdagvoormiddag was er een workshop ‘nat scrappen’, experimenteren met glimmer mist op canvas gegeven door Daphne. Ik heb er niet aan meegedaan want ik was goed op dreef met enkele andere layoutjes. Tijdens deze workshop waren de 2 andere leden van het organiserend committee, Veerle en Vicky, richting kruidvat getrokken om een groepsfoto voor iedereen te ontwikkelen. Bovendien kregen we allemaal een pakketje papier van Bo Bunny om een layout met deze foto te maken. Alhoewel iedereen dezelfde materialen voor handen had, waren de layouts toch zo verschillend. Dit is alvast mijn creatie:

On Saturday morning, Daphne hosted a workshop on how to use glimmer mist on canvas. Very nice results, however, I did not join this workshop as I was really busy with some layouts. During the workshop, the 2 other members of the organizing committee, Veerle and Vicky, went to a store to develop a picture of the whole group for everyone. In addition, we all received the same paper of Bo Bunny and we were challenged to make a layout with it. Everyone started with the same material, but all the resulting scrapbook layouts were so different. This was my creation:

 

DSC02877.JPG

 Patterned paper: Bo Bunny

In de namiddag kon iedereen ook een layout maken voor de ‘scrapwall’, een muur waar iedereen zijn layouts kon tonen. In de vroege avond werd door iedereen gestemd op zijn 3 favorieten en ik was gekozen als de winnaar. Totaal niet verwacht want er hingen echt wel pareltjes tussen. Dus dank je wel allemaal om op deze layout te stemmen:

During the afternoon, everyone could create a layout for the “scrap wall”, a wall where the layouts of everyone could be displayed. Afterwards everyone could give points to their 3 favorites and my layout was the most popular! Totally unexpected, so thank you all for voting on this layout:

 DSC02879.JPG

Patterned paper & embellishments: Basic Grey (Max&Whiskers)

 

Op zaterdagavond stond nog een workshop doodlen op het programma, gegeven door Kathleen, de doodle queen. Heb ik ook niet aan deelgenomen alhoewel ik het super vind wat je allemaal kan doen met doodlen!

On Saturday evening, you could follow a workshop doodling leaded by Kathleen, the doodle queen.Very nice results, however I also did not join this workshop (although I had originally planned to join this one).

 

Op zondagmorgen stond nog een sessie vrij scrappen op het programma en dan stillekesaan opruimen om terug richting Hoboken te vertrekken na een geslaagd scrapweekend  in heel leuk gezelschap!

On Sunday morning, you could finalize some scrapbook layouts and then it was time to clean up and drive back to Hoboken after a really very nice scrapbook weekend with very lovely people!

Be Sociable, Share!
No Comments
 

Leave a Reply