Last scrapbook layouts of our trip to Alaska

De laatste tijd staat het scrappen op een laag pitje. Ik heb het ontzettend druk en in mijn vrije tijd moet ik een pak opdrachten maken voor de avondopleiding fotografie. De laatste layoutjes van onze reis hadden jullie nog te goed.

Lately, I don’t have a lot of time for scrapbooking. I’m very busy and in my spare time, I have to perform assignments of my evening course of photography. But I want to show you my last layouts of our trip in Alaska.

 

De eerste layout bevat foto’s van een dierenpark (Alaska Wildlife Conservation Center) waar weesjes, verstoten dieren, gewonde dieren, … (tijdelijk) opgevangen worden.
The first layout contains pictures of the Alaska Wildlife Conservation Center, a nonprofit organsiation where injured and orphaned animals are given a (temporary) home .

DSC02784.JPG

Patterned paper: Scenic Route

Edger Punch: Martha Stewart (scallop dot)

De tweede layout bevat een foto van de Alaska trein, genomen op de laatste avond van onze reis. Ik had de treinen al een paar keer voorbij ons zien rijden, maar ik was er nog niet in geslaagd om die op foto vast te leggen. De typische trein in het typische landschap dat Alaska te bieden heeft… Een mooie foto om deze album mee af te sluiten. Zowel aan de reis als aan het maken van het album heb ik veel plezier beleefd. Nu alvast uitkijken naar een volgende bestemming, maar het zal moeilijk zijn om Alaska te kunnen evenaren…

A second layout shows the typical Alaskan train in the typical landscape of Alaska. I captured the picture during the  last evening of our trip. Many times, I saw the train passing by but I could never capture it. A beautifcul picture to finalise this scrapbook album. Both the trip as the making of this album was fantastic… Time to look for a new holiday destination!

DSC02786.JPG

Patterned paper: Scrap your trip

Be Sociable, Share!
No Comments
 

Leave a Reply